nieuws   23 oktober 2023     1 foto
Eerste kaartavond v.v. Reutum prooi voor Henk Eerdman en Jan Aarnink

Reutum -  De eerste kaartavond voor de bonakers en hartenjagers bij de vv Reutum zit er alweer op. Bij de Bonakers ging de eerste prijs naar Henk Eerdman. Hij kaartte in de 4 ronden van tien potjes maarliefst 37 punten bijeen. Dat het spannend was deze eerste avond al bij de Bonakers blijkt wel uit het feit dat tussen de nummers 2 t/m 6 maar 7 punten verschil zit.. Nummer 2 ging naar Harrie Lammerink, hij kaartte 25 punten. Derde met 23 punten werd Hettie Olde Loohuis.

Echt spannend was het bij het hartenjagen. De eerste prijs ging naar Jan Aarnink. Hij vergaarde in 4 ronden van tien 124 punten bijeen. Nummer twee werd Roel Deterink, hij kaartte maar 2 punten meer: 126 punten. Nummer drie werd Raymond Deterink met 134 punten. Al met al was het een gezellige avond met 2 goede winnaars. Alles is nog mogelijk tijdens de volgende kaartavonden. De  data voor de komende kaart-vrijdagavonden zijn: 10 november, 24 november, 8 december, 12 januari, 26 januari, 23 februari en 8 maart.

Noteer deze data dus direct in uw agenda. Aanvang 20.00 uur.

Noaberverenigingen.

Ook voor de noaberverenigingen geldt dit vaak als een leuke gezellige avond, dus schroom niet en kom langs op de Kottenbrei in Reutum.

Graag tot ziens.