nieuws   10 mei 2020     119 foto's
Een terugblik op het 75 jarig jubileum VV Reutum, precies een jaar geleden.

Het 75 jarig jubileum van VV Reutum mag dan al even achter ons liggen, vergeten zullen we het zeker niet!
Dit weekend is het precies een jaar geleden dat we de jubileumactiviteiten hadden.
Met als hoogtepunt de reünie en mede dankzij de opkomst van vele enthousiaste leden en oud leden was dit een topavond.

Tijdens de jubileumactiviteiten zijn er vele foto’s door meerdere fotografen gemaakt.
Alle activiteiten komen in bijgaand fotooverzicht terug en dat geeft een mooi beeld van alles dat we in het weekend van 11 en 12 mei 2019 mochten beleven.
Om de herinnering aan dit weekend levend te houden.

Tijdens de viering van ons 75 jarig jubileum, is een prachtig jubileumboek “Onze club, sinds 1944” uitgegeven.
Dat vertelt over het reilen en zeilen van onze vereniging door de jaren heen.
In woord en beeld. waarin hoogte- en dieptepunten zijn belicht, en waar herinneringen aan memorabele wedstrijden nog eens worden opgehaald.
Met anekdotes en foto’s uit het grijze verleden en het kleurrijke heden.

Mocht je als lid of oud lid nog niet in bezit zijn van dit boek, het is nog steeds verkrijgbaar en bij interesse mail dit even naar vvreutum@planet.nl.