nieuws   19 december 2022     1 foto
Douwe Telgenhof Oude Koehorst winnaar WK-Poule VV Reutum

Bijna net zo spannend als de finale van het wereldkampioenschap, was ook de strijd om de eerste plaats in de WK-Poule van VV Reutum. Met maar liefst 349 punten en het goed voorspellen van de wereldkampioen is het Douwe Telgenhof Oude Koehorst die er met de winst, en dus het WK-shirt naar keuze, vandoor gaat.

Voor de laatste wedstrijd was het Cas Droste die zijn eerste plek moest verdedigen. Met directe achtervolger Douwe Telgenhof Oude Koehorst hijgend in de nek kwam het aan op de finale van het wereldkampioenschap. Waar Cas voorspelde dat het Frankrijk van Mbappe er met de beker vandoor ging, was het Douwe die juist dacht dat Messi eindelijk de wereldbeker in de lucht mocht houden. Na een zinderende finale was het Argentinië en dus Douwe die zich de winnaar van dit WK mocht noemen. Door de 2e plaats kan Cas zich wel opmaken voor een gezellige avond bij Bays. Hij heeft immers €50,- te besteden door zijn tweede plaats.

Daniël Ikink maakt de top 3 compleet en wint de bon van Intersport. 

De rest van de top 10 ziet er als volgt uit:

 4. Sam Holsink
 5. Niek Platvoet
 6. Rens Lammerink
 7. Stan Morskieft
 8. Stefan Droste
 9. Jord van der Aa
10. Tijmen Oude Hengel

Laatste plek

De laatste plaats, en dus de middag kantinedienst, is voor Hanneke Deterink. Zij had, in tegenstelling tot de deelnemers onder haar, alle voorspellingen ingevuld. Met het voorspellen van een WK-finale tussen Nederland en Spanje kon zij na de kwartfinale al geen punten meer behalen. De winnaars kunnen contact opnemen met Ilona Kuipers (0620124670)

De organisatie wil iedereen bedanken voor het meedoen aan de WK-poule.

Voorspel het hele jaar mee met de TOTO

Heb jij de smaak van het voorspellen inmiddels te pakken? Vraag dan bij Dennis Morskieft (0613719529) naar de mogelijkheden van het meedoen aan de Toto van VV Reutum, hier zijn ook ieder jaar weer mooie geldprijzen te verdienen.