nieuws   09 februari 2020     1 foto
Cursus verenigingsscheidsrechter, ook bij vv Reutum zijn er scheidsrechters nodig.

Met betrekking tot de arbitrage is VV Reutum tevreden over het functioneren van haar scheidsrechters zowel bij de jeugd als bij de senioren.
Bij de jeugd wordt er om de 2 jaar in samenwerking met de KNVB en de Scheidsrechtersvereniging Noord Oost Twente (NOT) een spelbegeleider/pupillencursus georganiseerd voor de B-A junioren.
Na het volgen van deze cursus mogen zij de JO8,JO9,JO10,JO11 en JO12 pupillenwedstrijden leiden.
Voor de hogere juniorenelftallen en de senioren zijn we nog wel dringend op zoek naar scheidsrechters op de zaterdagmiddag en de zondagmorgen.
Lijkt het je leuk voetbalwedstrijden in goede banen te leiden en denk je over voldoende leidinggevende capaciteiten te beschikken om dat voor elkaar te krijgen, dan ben je de juiste persoon om onderstaande cursus te volgen:

Verenigingsscheidsrechterscursus 2020

Er is een open inschrijving gestart voor de cursus verenigingsscheidsrechter in voorjaar 2020 die gehouden zal worden bij de Scheidsrechtersvereniging Enschede & Omstreken. De cursus richt zich op het leiden van wedstrijden van 11 tegen 11. Na deze praktijkgerichte verenigingsopleiding scheidsrechter veldvoetbal kun je met voldoende ‘bagage’ aan de slag bij 11 tegen 11-wedstrijden bij je club.  Alle informatie over deze cursus is te vinden via DEZE link. http://www.knvb.nl/assist/assist-scheidsrechters/opleidingen/verenigingsscheidsrechter

Het grote voordeel dat deze cursus gehouden zal worden bij de SEO in Enschede is dat er als club geen pakket meer afgenomen hoeft te worden. Het is mogelijk voor leden om zich individueel aan te melden.

De cursus zal door de KNVB georganiseerd worden waarbij de minimale leeftijd voor deelnemers 14 jaar is. De kosten van de cursus bedragen €79,- per deelnemer voor 4 avondbijeenkomsten inclusief cursusmateriaal. Deze cursuskosten worden bij de VV Reutum  vergoed door de vereniging
Deze kosten lopen via de KNVB. De SEO stelt enkel haar clubgebouw ter beschikking voor deze cursus.

Start cursusVoorjaar 2020
Inschrijven kan via DEZE link.

Voor informatie kun je ook eerst contact opnemen met de Technische Commissie , of de scheidsrechterscommissie van vv Reutum.