nieuws   22 november 2022     1 foto
Cursus verenigingsscheidsrechter in voor jaar 2023, durf jij t aan

Zonder scheidsrechter geen wedstrijd. Dit is de alom bekende kreet bij elke voetbalvereniging.
Ook bij VV Reutum komt deze slogan regelmatig naar voren en we zijn ook dringend op zoek naar scheidsrechters.

Lijkt het jou leuk voetbalwedstrijden in goede banen te leiden en denk je over voldoende leidinggevende capaciteiten te beschikken of wil je dit leren? Wil jij lekker met voetbal bezig zijn en ook een aantal aspecten leren voor de toekomst, zoals beslissingen nemen, overtuigend overkomen.  
Dan ben jij de juiste persoon om verenigingsscheidsrechter te worden.

De Scheidsrechtersvereniging Noord Oost Twente (NOT)  is voornemens om in het voorjaar van 2023 via de KNVB een cursus “Verenigingsscheidsrechter” te organiseren.
De cursus leidt scheidsrechters in 4 avonden op om alle wedstrijden op groot veld bij de eigen vereniging te kunnen fluiten. Binnen de cursus is er ruime aandacht voor de eigen praktijkervaringen en wordt veel gebruik gemaakt van interactieve werkvormen. Deelname is mogelijk vanaf de leeftijd van 14 jaar, en is voor scheidsrechters die bij de O13 t/m de senioren actief zijn of willen worden

Door scheidsrechter te worden, help je ook VV Reutum om iedere wedstrijd van een goede scheidsrechter te voorzien. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee! Daarom bekostigen wij de cursus voor je, zodat deze je niets kost, behalve wat tijd.
Heb je interesse, geeft het door aan de Technische commissie (Rob Veelers, Sander oude Luttikhuis) of scheidsrechterscommissie (Ralf Benerink, Theo Stevelink).

Voor de eerste aanmelding is er een complete scheidsrechtersoutfit.