nieuws   17 augustus 2020     1 foto
Coronaregels op de Kottenbrei
Sinds vorige week is de voorbereiding op het nieuwe seizoen 2020-2021 weer begonnen. Dat betekent dat er weer volop getraind en wedstrijden gespeeld gaan worden op ons sportcomplex De Kottenbrei. Ook zal er weer publiek naar ons sportcomplex komen. En daar zijn wij natuurlijk erg blij mee. Hoewel het coronavirus nog niet is verdwenen mag dit wel, echter alleen met inachtneming van de meest actuele coronaregels. Hieronder worden de belangrijkste regels weergegeven. Deze regels zijn afkomstig van NOC*NSF die de KNVB heeft overgenomen.

Algemene uitgangspunten
blijf thuis bij klachten en laat je testen;
pas hygiëne toe (handen wassen);
houd 1,5 meter afstand;
vermijd drukte en geef elkaar de ruimte
het is niet toegestaan in groepsverband te zingen of te schreeuwen.

Sporten
voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop;
ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals:   neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, benauwdheid, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak;
houd 1,5 m afstand tot personen van 18 jaar of ouder, alleen uitzondering tijdens het sporten;
schud geen handen;
kleedkamers en douches van sportaccommodaties kunnen gebruikt worden. Voor 18 jaar en ouder geldt, houd hierbij de 1,5 meter afstand in acht.

Gebruik van de kantine
er zijn maximaal 100 personen toegestaan;
er wordt vriendelijk verzocht je te registreren bij binnenkomst (gegevens worden uitsluitend verwerkt en bewaard voor de uitvoering van een eventueel bron- en contactonderzoek door de GGD);
bij voorkeur met pin betalen.

Voor meer informatie:

Wij verzoeken iedereen bovenstaande regels in acht te nemen en doen een beroep op uw gezonde verstand.

Bestuur VV Reutum