nieuws   26 januari 2022     1 foto
Corona update: we mogen de wei weer in

Corona update “we mogen de wei weer in”

Het kabinet heeft dinsdag 25 januari 2022 tijdens een persconferentie verdere versoepelingen bekendgemaakt. Ook voor de amateursport heeft dit grote gevolgen want er mag weer gevoetbald worden.

Wat betekent dit voor de VV Reutum?

De competitiewedstrijden gaan weer van start. Voor alle teams volgens het wekelijks wedstrijdschema van de KNVB.
De B-categorie start weer komend weekend. De A-categorie ( Reutum 1 en Reutum 2 ) start weer in het weekend daarop van 5-6 februari.
De KNVB beraadt zich nog over het exacte programma voor de A-categorie en geeft hier later deze week meer uitsluitsel over.

Het bekervoetbal is door de KNVB stopgezet voor alle teams. De tijd die hiermee gewonnen wordt is nodig om de competitie helemaal uit te spelen.

- Bezoekers en publiek zijn ook weer welkom. Zowel bij trainingen als bij wedstrijden. Iedereen moet wel anderhalve meter afstand tot elkaar houden.
- Bij alle wedstrijden moeten toeschouwers anderhalve meter afstand houden zowel op (eventueel tribunes) als langs het veld.
- Alle kleedkamers, douches en toiletten zijn vanaf het komende weekend weer in gebruik.
- De kantine gaat ook weer open en moet gelijk aan de horeca in de week om 22.00 uur  (Kantine zaterdag-zondag 20.00 uur)  dicht.

De nieuwe regels gelden voor 6 weken. Over drie weken komt het kabinet weer met een update.
Laten we door ons gedrag ervoor zorgen dat we ook na die 6 weken kunnen blijven voetballen.

Wij wensen jullie (weer) veel voetbalplezier!

Bestuur VV Reutum