nieuws   27 november 2021     1 foto
Corona update 26 november 2021

Corona update

Het kabinet heeft vanwege de hoge coronacijfers vrijdag 26 november nieuwe maatregelen bekendgemaakt om besmettingen tegen te gaan. Zo moeten alle ‘niet-essentiële’ sectoren de komende drie weken tussen 17.00 en 05.00 uur dicht. Hier valt de amateursport ook onder.

Wat betekent dit voor de VV Reutum?

Deze zogenaamde avondlockdown houdt in dat er na 17.00 uur geen trainingen en wedstrijden mogen plaatsvinden. Dit betekent dat voorlopig geen enkel team van de VV Reutum kan trainen. De KNVB is het hier niet mee eens en heeft de Tweede Kamer gevraagd dit te herzien. Want vroeg of laat is het spelen van wedstrijden in het weekend niet meer verantwoord als hier niet voor kan worden getraind. De KNVB gaat alle scenario’s per categorie (de A-categorie en de pupillen, junioren en senioren in de B-categorie) in kaart brengen en zal komende week een besluit nemen. Zodra hierover meer te melden is, komen wij hierop terug.

Tot die tijd geldt dat wanneer er nog wel een wedstrijd wordt gespeeld hierbij geen publiek aanwezig mag zijn. Voor spelers en begeleiders is een QR-code verplicht om toegang te krijgen tot de kleedkamers en kantine. De kantine is alleen toegankelijk voor spelers/begeleiders van teams die gevoetbald hebben en is vanaf 17.00 uur gesloten.

Blijf gezond en fit!

Bestuur VV Reutum