nieuws   01 februari 2021     1 foto
Corona update 1 februari 2021

Corona update

Hoewel bewegen het beste medicijn is om gezond te blijven, mag er momenteel nog steeds maar beperkt gesport worden. In groepsverband dan! Individueel heeft iedereen volop mogelijkheden maar wij willen het liefst allemaal weer voetballen. En dat kan nog niet.

Hieronder staan de belangrijkste regels zoals deze nu gelden. Recent zijn er vanuit de Rijksoverheid en het RIVM geen aanscherpingen opgelegd. Sterker nog: er wordt op dit moment juist ingezet op het belang van sporten en bewegen in coronatijd. Zeker voor de jeugd waar het belang van sporten alleen maar wordt benadrukt vanwege toenemende eenzaamheid, stress, verveling, etc. Uiteraard met inachtneming van de geldende richtlijnen.

Op hoofdlijnen zijn deze als volgt:
- kinderen tot en met 17 jaar mogen buiten met hun eigen team trainen;
- kinderen tot en met 17 jaar mogen oefenwedstrijden spelen tegen een team van de eigen club;
- begeleiders houden de anderhalve meter in acht;
- de kantine, kleedkamers en douches zijn dicht;
- publiek bij trainingen en wedstrijden is niet toegestaan.

Blijf gezond en fit!

Bestuur VV Reutum