nieuws   30 september 2021     3 foto's
Column Buur en Buur
Lichtpuntjes wil ik zien, Buur, lichtpuntjes. Ik zie ze niet.
Echt niet? Dat moet! Ze zijn er!
In de resterende 25 minuten, die we nog moeten inhalen omdat de wedstrijd gestaakt is door een blessure van de scheidsrechter, kan ons eerste nog gelijk maken.
Goeie! Positief!
En de keeper van Reutum 3, Bas Lansink die keept omdat Kevin Tulk geblesseerd is geraakt. Mooi toch en hij deed het niet eens zo slecht, paar goeie reddingen.
Ik zag Rik Lammerink weer op het veld, nu met de waterzak in zijn hand. Ook positief.
Nu de realiteit, Buur. 4 - 0 achter.
Veel blessures, Buur en veel jonkies in het veld die zich soms te gemakkelijk van de bal laten zetten.
Was WVV goed en wij slecht? Meer inzet? Pech? Feestje zaterdagavond? Trainer niet in vorm?
Lichtpuntjes wil ik zien.
Bijna alle jeugdelftallen hebben gisteren gewonnen. Hoe positief wil je het hebben?
Geen anderhalve meter meer.
Hé, Max is nog tweede geworden en van Baarle ook.
Ons eredivisie clubje heeft niet best gespeeld, hè.
Lichtpuntjes buur.
FC Twente wel gewonnen, doen het goed. Heracles ook.
De hardlopers uit Reutum die de marathon in Berlijn hebben gelopen. Onze voorzitter Frank 4 uur en 12 minuten
Iets voor jou, Buur?
Nee.
Voor mij ook niet. Veel te ver.
Al met al, Buur?
Het was mooi weer.

Buur en Buur is een column die meerdere keren per seizoen verschijnt over wat hen bij VV Reutum opvalt.