nieuws   08 juni 2019     17 foto's
Chris Telgenhof oude Koehorst pakt felbegeerde prijs.

De jeugdafdeling van V.V. Reutum sluit het seizoen jaarlijks af met de jeugdjaarvergadering.
Een bijeenkomst waarin ouders en spelers in een bijna twee uur durend programma  een scala aan verslagen, bekendmakingen en overige informatie op zich afgevuurd krijgen.
En een bijeenkomst waarin traditiegetrouw de ‘Speler van het jaar‘ en de ‘sportploeg van het jaar’ wordt bekend gemaakt.

Chris Telgenhof oude Koehorst is de opvolger van Allan Bekhuis die in 2018 tot ‘speler van het jaar’ werd gebombardeerd.
Eerst werd bekend gemaakt welke spelers als tweede en derde in dit prestigieuze klassement eindigden.
Simon Groothuis, speler  van Reutum J010-1 werd derde, en Lotte Telgenhof oude Koehorst speelster van Reutum JO11-1 werd tweede.
De hoofdprijs ging echter naar een speler uit JO19.
Een multifunctionele verdediger, inzetbaar op iedere positie in de verdediging, met een uiterst sportieve instelling zowel in als het veld als daarbuiten.
Lovende woorden daalden dus op zijn trotse schouders neer.

De meiden van JO11-M werden uitgeroepen tot ‘’ sportploeg van het jaar’.
Volgens de TJC een mooi stel , dat deze prijs zeker verdiende.

Ook werden  de wasmoeders, die het afgelopen seizoen het wassen van de sponsorkleding op zich namen in het zonnetje gezet,
en de scheidende jeugdkaderleden bedankt voor hun vaak jarenlange inzet voor de jeugd van vv Reutum.

Nadat alle prijzen waren verdeeld maakte de Technische Jeugdcommissiewoordvoerder  de voorlopige indeling voor het nieuwe seizoen  bekend.  
Namen van spelers, leiders en trainers zijn weer ingepast, waardoor de jeugdafdeling de competitie zal starten met 11 teams/zeventallen te weten:
JO7, JO8, JO9,JO10, MO11, JO11, JO12, JO13, JO15, JO17 en JO19.