nieuws   04 april 2020     1 foto
Bestuursbericht

Beste leden, vrijwilligers, ouders en iedereen die VV Reutum een warm hart toedraagt,

Het zal niemand ontgaan zijn dat de competities voor het amateurvoetbal niet uitgespeeld gaan worden. Het seizoen 2019-2020 zit erop. Dat is best bizar. Zeker als je beseft dat het nog maar begin april is. Sportcomplex De Kottenbrei, en alle andere sportcomplexen, blijven in ieder geval tot en met 28 april gesloten. Het is een onwerkelijke situatie dat er niet gevoetbald en zelfs niet getraind mag worden op onze velden. Ook de kantine blijft gesloten. Er mag niet vergaderd worden, niet gekaart en ook de VUT-ploeg mag er niet samenkomen.

De reden is simpel maar ook ernstig. Wij moeten er met zijn allen alles aan doen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Hiertoe volgen wij de adviezen van de regering, het RIVM en de KNVB. Het doet ons goed te constateren dat iedereen zich hier ook goed aan houdt. Zo beschermen wij niet alleen onszelf maar ook anderen die wellicht meer kwetsbaar zijn.

De huidige situatie heeft grote consequenties voor ons dagelijks leven. Feestjes gaan niet meer door, verjaardagen worden niet of nauwelijks gevierd en in het weekend is er geen voetbal. Niet op ons sportcomplex of die in de omgeving maar ook niet op televisie. En dat is wennen.

Ook voor VV Reutum heeft de huidige coronacrisis gevolgen. In welke mate zal nog moeten blijken. Gelukkig zijn wij een financieel gezonde vereniging. Met dank aan jullie allemaal, in welke vorm dan ook. Leden die contributie betalen, vrijwilligers die het complex onderhouden en sponsoren voor hun diverse bijdragen. En voor ons allemaal geldt dat wij dit seizoen niet terug ontvangen wat wij graag hadden willen zien. Maar ongetwijfeld breken weer betere tijden aan. Seizoenen zonder corona. Wij hopen dan ook weer een beroep op jullie te kunnen doen.

Wij hebben de wens dit seizoen op een positieve wijze af te sluiten. Of dat op enige wijze voetballend is of op een andere gezellige manier kunnen wij nu nog niet zeggen. Maar als de omstandigheden het toelaten, zullen wij een mooie afsluiting organiseren. Maar daarover horen jullie later dan wel meer.

Voor nu wensen wij iedereen veel gezondheid toe. Mensen die al ziek zijn wensen wij beterschap. Zorg in ieder geval goed voor elkaar en blijf of wordt fit.

Wij hopen jullie allemaal weer snel te ontmoeten op ons mooie sportcomplex De Kottenbrei.

Bestuur VV Reutum