nieuws   20 mei 2021     1 foto
Bericht van het bestuur

Het afgelopen seizoen is ons allen geruisloos voorbij gegaan, de maatregelen tegen Covid-19 lijken nu echt resultaat te geven waar we als voetbalvereniging al lange tijd op wachten. Echter is het voetbal seizoen voorbij en kunnen we ons enkel nog verheugen op het aankomende EK!
De jeugdteams zullen in de week van 31 mei de laatste trainingen afwikkelen.
De senioren mogen dit jaar doortrainen naar eigen inzicht, voor de meeste teams zal eind juni een korte zomerstop worden ingelast.
Het vlaggenschip, het 1e elftal zal op zondag 15 augustus weer beginnen aan het nieuwe seizoen.

Vanaf 19 mei is het onder bepaalde voorwaarden weer mogelijk om het terras op de Kottenbrei te openen, besloten is dat vanaf zondag 30 mei het terras geopend wordt tot maximaal 16.00 uur, er dient altijd kantinepersoneel aanwezig te zijn en de kantine zal gesloten blijven.
De voorwaarden zijn:

Op sportaccommodaties die alleen open zijn voor sporters en benodigde vrijwilligers mogen de buitenterrassen onder voorwaarden open voor degenen die op de accommodatie aanwezig mogen zijn.”

De jeugdjaarvergadering zal dit jaar geen doorgang vinden, en ook is er besloten het jeugdkamp af te lassen, hier wordt nog een andere invulling aan gegeven.

De algemene jaarvergadering kan op dit moment nog niet worden vastgesteld, hier wordt gekeken naar wanneer het mogelijk zal zijn om met grotere groepen samen te komen. We kunnen al wel vast verklappen dat wanneer dit doorgang zal vinden, dit op een originele manier zal worden ingevuld waarbij gezelligheid en elkaar weer ontmoeten voorop zal staan!

Namens het bestuur willen we iedereen bedanken die zich het afgelopen jaar heeft ingezet voor de V.V. Reutum, we hopen dat we het seizoen 2021-2022 vanaf augustus op een normale manier kunnen beginnen.

Gegroet,
Bestuur V.V. Reutum19 mei 2021