nieuws   21 augustus 2020     1 foto
Albo toernooi JO8 en JO10 teams

Info met betrekking tot het Albotoernooi op zaterdag 29 augustus bij de Tukkers.
Reutum JO8-1, Reutum JO8-2, Reutum JO10-1 en Reutum JO102- nemen deel aan dit toernooi.

De Tournify link voor het toernooi is:

Op deze pagina kan iedereen via 'mijn team' zijn/haar team selecteren en zal de poule-indeling en het wedstrijdschema voor dat team naar voren komen. Ook zal er dit jaar weer de knALBOkaal zijn voor het team dat het hardste kan schieten. De indeling hiervoor zullen we op de toernooidag zelf bekend maken, aangezien we nog aan het kijken zijn hoe we het één en ander fysiek het beste kunnen inrichten. Dit zal nooit eerder zijn dan de eerste wedstrijd van een team.

Andere COVID-19 gerelateerde zaken:

Wij willen vragen of zoveel mogelijk spelers thuis kunnen omkleden. Dit jaar is het douchen na afloop van het toernooi wel mogelijk, maar niet verplicht. Houd er rekening mee dat volwassen ten alle tijden 1.5m afstand van elkaar dienen te houden, wat het dus onmogelijk maakt om met veel ouders tegelijk hun kinderen te helpen met omkleden in de kleedkamers.

Er zullen dit jaar op verschillende plekken (denk aan kantine, patatwagen) verplichte looproutes komen, om fysiek contact zo veel mogelijk te beperken. Om oponthoud te voorkomen, zullen er dit jaar in de kantine geen zitplaatsen beschikbaar zijn.

We kunnen dit jaar maximaal 250 toeschouwers tegelijkertijd toelaten. Dit aantal werd andere jaren niet gehaald, vandaar dat we niet met een registratie gaan werken. Deze 250 toeschouwers kunnen alleen worden toegelaten zolang tussen volwassen de 1.5m gewaarborgd kan worden. Verspreid je dus om de velden en ga beslist niet 'gezellig' bij elkaar staan.

Wij roepen met klem alle spelers, leiders en toeschouwers op, die ook maar enige COVID-19 klachten vertonen, om niet naar het toernooi te komen.

Laten we er samen een veilig, maar vooral sportief toernooi van maken!
Mochten er nog vragen/opmerkingen zijn, dan horen wij het graag.