nieuws   24 juni 2022     1 foto
Zondag 26 juni Dom Verdan Loop.

Op zondag 26 juni gaat de Dom Verdan loop weer van start.

Er zijn wederom verschillende afstanden en parcoursen voor hardlopers en wandelaars uitgezet in de geweldige omgeving in en rondom Reutum.

Dat de Dom Verdan Loop niet zomaar een plaatselijk evenement is zullen we komende zondag opnieuw gaan zien. Wanneer om zeven uur in de ochtend met de 10 km een aanvang wordt gemaakt met de Dom Verdan Loop  staan er de nodige deelnemers aan de start die dan al een flinke autorit achter de rug hebben. Uiteraard, het merendeel van de deelnemers komt uit Twente. Maar ook in plaatsen als Hellendoorn, Dedemsvaart en Groningen zal zondag in alle vroegte de wekker gaan.

De Dom Verdan Loop begint om zeven uur met de 10 km hardloopwedstrijd, het onderdeel met verreweg de meeste deelnemers. Direct na de start  van de hardlopers beginnen de wandelaars aan hun afstand ( zij kunnen starten tussen  07:05 tot 08:30 )
Om negen uur start de 5 km, het ‘instap’-nummer van de Dom Verdan Loop. Het Koningsnummer, de Halve Marathon, begint klokslag tien uur. Nadat de Halve Marathon lopers zijn vertrokken is het tijd voor de Kidsrun. Voor de jeugd t/m 12 jaar zijn er verschillende wedstrijden uitgezet, letterlijk om de kerktoren heen.
Ook deze editie werken weer veel VV Reutum vrijwilligers mee aan deze prachtige activiteit.

Voor meer informatie verwijzen we naar:  www.domverdan.nl