nieuws   04 juni 2022     8 foto's
Reutum 2 laat zien wat voetbal is.

Daar was de wedstrijd dan, de wedstrijd die nergens meer om ging behalve de eer.
SDC kwam als kampioen op bezoek en liet dit natuurrlijk merken.
Jammer dat een externe prikkel als ons wedstrijdverslag moest zorgen dat ze het kampioenschap als doel gingen zien. Een team met deze kwaliteiten, leeftijd en ervaring zou van eigen kracht uit moeten gaan.

Over naar de wedstrijd, na een erehaag werd om 18.00 uur begonnen onder perfecte omstandigheden.
De eerste 20 minuten gingen voorbij zonder grote mogelijkheden.
Maurice Kuipers kwam goed voor de goal uit een lange bal en Rick Blokhuis kon een voorzet van Casper Kuipers niet binnen werken.
SDC schoot van dichtbij over en kreeg een kans uit een gevaarlijke corner.
Na een half uur spelen werd Reutum steeds sterker, Maurice schoot hoog over maar uit een perfect aangesneden hoekschop van Maurice kopte Jord vd Aa de 1-0 binnen.
Na 35 minuten schoot Maurice na goed doorzetten de 2-0 binnen.
45 minuten gespeeld en tijd voor rust.

2 wissels, Roel Booyink en Mats Holsink kwamen in het veld voor Rick Blokhuis en Roel Deterink.
Na 5 minuten was het al 3-0 door goed ingrijpen van Roel Booyink en een miskleun van Sdc.
De tegenstander die dit seizoen weinig tegenslag heeft gekend kon slecht omgaan met deze omstandigheden en kwam niet in zin geliefde spel.
De 4-0 viel bijna na een mooie voorzet van Stan Morskieft op Casper maar de keeper redde uitstekend.
De 3-1 viel dan toch voor Sdc uit een voorzet van Stan Morskieft.
Hierna was het tijd om afscheid te nemen van 3 toppers.
Roel Mensink stopt als voetballer bij VV Reutum en Maddi vd Aa en Niek Platvoet gaan lager voetballen. Heren bedankt!
Ze werden vervangen door Chiel Wesselink, Hein Wolbers en debutant Cas Droste.
Hein kreeg nog een grote kans maar de 4-1 werd uit een vrije trap gemaakt door Jord Vd Aa.
Een dik verdiende overwinning voor Reutum 2 waarmee het seizoen in stijl werd afgesloten.

Supporters bedankt en tot volgend jaar!