nieuws   22 september 2019     1 foto
Reutum 2 begint competitie met overwinning.

Dit seizoen mag Reutum 2 een klasse hoger zijn kunsten vertonen.
De eerste wedstrijd begon onder een heerlijk zonnetje uit in Harbrinkhoek. Een bekende tegenstander want vorige week werd er nog “geoefend” in de beker.
Reutum 2 begon prima aan de wedstrijd maar MVV was de ploeg met de grootste kansen. Een strafschop werd ruim naast geschoten en de linksbuiten wist een op een met de keeper de bal naast te mikken.
Reutum trof wel doel waarbij Rick Blokhuis een schot van Roel Mensink wist binnen te tikken.
Toch gingen we rusten met 1-1, een mooi schot in de verre hoek liet keeper Jurre Groothuis kansloos.
Na rust kwam Niek Platvoet de moegestreden Jeroen Lammerink vervangen en na 5 minuten was er de 1-2 voorsprong door opnieuw Rick Blokhuis die een voorzet van Roel Booyink prima binnenschoot.
Reutum speelde prima in deze fase maar kwam uit het niets weer op gelijke hoogte. Opnieuw een strafschop en deze werd nu wel binnengeschoten. Een spannende slotfase volgde waarbij er kansen over en weer waren.
Bjorn Luttikhuis kwam in het veld voor Mart Lammerink en werd het goudhaantje van de ochtend. Een minuut na zijn invalbeurt gleed Bjorn de bal binnen en in de laatste minuut schoot hij een fantastische solo zelf binnen. 2-4 eindstand bij een sportieve wedstrijd die prima werd geleid door de heer Tafas.
Volgende week spelen we thuis tegen Overdinkel. Tot dan!