nieuws   03 december 2020     1 foto
Clubblad ook in Coronatijd

Voor de vierenveertigste keer zal het clubblad van de VV Reutum bij onze leden en nu ook bij alle inwoners van Reutum op de mat liggen.

bekijk: Clubblad VV Reutum | editie 44

De redactie heeft een groot aantal mooie en interessante gesprekken gevoerd met mensen die zeer betrokken zijn bij de vereniging. Ook zijn er bijdragen van gast-schrijvers en natuurlijk staan er prachtige foto’s in het blad.

De redactie kende uiteraard ook beperkingen vanwege Corona. Sponsors met een vast contract kregen een plekje, overige sponsoren krijgen het volgende jaar opnieuw een kans om te adverteren. Gelukkig zijn er genoeg interessante figuren binnen de vereniging die het clubblad mooi inkleuren zodat ‘bekende Nederlanders’ niet eens heel erg gemist worden in deze uitgave.

Dank aan sponsoren en al degenen die meegewerkt hebben aan de uitgave van dit clubblad.

Wij wensen u veel leesplezier in deze gezellige Sinterklaastijd.

bekijk: Clubblad VV Reutum | editie 44