nieuws   08 december 2018     1 foto
Reutum 2 gaat winterstop in met gelijkspel

Reutum 2 mocht vandaag op reis naar het mooie Bornerbroek. De wind ging wat liggen en het zonnetje brak door, een echt veld om op te spelen. Prima omstandigheden!
Om 10.00 uur werd er afgetrapt en Reutum begon sterk. Na 10 minuten spelen werd Bornerbroek ook wakker en kwam beter in het spel. Voor beide ploegen kwamen er kansen en zelfs enkele grote. Hiervan trof Bornerbroek 1 maal raak en Reutum raakte hierin de paal. Ruststand 1-0.
Na rust 2 wissels, Luuk Mensink voor Luuk ter Haar en Roel Booyink voor Casper Kuipers.
Meteen na de aftrap kwam er een grote mogelijkheid voor Reutum maar Rick Blokhuis kon de bal niet binnen glijden.
Voor beide ploegen bleven er kansen komen, Bornerbroek werkte hard en Reutum had veel moeite om aan het voetballen te komen.
Daan Wilmink kwam in de ploeg voor Marcel Kamphuis. 15 minuten voor het einde kreeg Reutum een strafschop na hands van Bornerbroek. Deze buitenkans werd door Mart Lammerink binnengeschoten. Hierna haalde Bornerbroek nog 2 ballen van de lijn maar had het ook zelf nog kunnen scoren uit gevaarlijke uitbraken.
De 1-1 eindstand was dan ook verdiend. Uitblinker in een sportieve wedstrijd was scheidsrechter Lucas die een perfecte wedstrijd floot.
Reutum 2 mag zich Herbstmeister noemen en neemt een welverdiende vakantie. We spreken u weer in 2019!
Prettige Feestdagen namens Reutum 2!