nieuws   07 december 2018     6 foto's
Reutum JO13 ongeslagen kampioen

Vanmorgen had JO13-1 enigszins gespannen, maar in opperbeste stemming naar  VMC gemoeten voor de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie. Doordat vorige week concurrent Langeveen punten liet liggen was het kampioenschap eigenlijk al binnen, maar omdat die uitslag veel later bekend was, werd er toen geen feest gevierd.
Doelstelling in de laatste competitiewedstrijd vanmorgen in Vasse  was werken aan een nog beter doelsaldo ( dit saldo liegt er niet om +67 )  en natuurlijk ongeslagen blijven!!!
Helaas kon er door de regenval op de grasmat in Vasse niet worden gespeeld.
De wedstrijd was afgelast.
In Reutum werd later op de morgen toch het kampioenschap gevierd.
Volgende week, in de tweede bekerronde  mogen ze in de uitwedstrijd tegen La Premiere JO13-1 laten zien of ze ook in de beker hun “mannetje” staan.

Even de kampioenen voorstellen:
Tess Groothuis, Fieke Wilmink, Wenke Maatman,Tijn Droste, Bas Eerdman, Jesse Telgenhof Oude Koehorst. Sven Groot Rouwen, Tom Slaghekke, Kars Wilmink, Tim Volmerink,
Bart aan de Stegge, Jelle Rikkink, Cas Volker, Tom Morskieft

Het team wordt getraind door Mark Morskieft, Luuk Mensink, Koen Warring en Ramon Eerdman.
Roy Nijland, Harry Wilmink en Gerben Groot Rouwen zijn de succesvolle leiders.