Jubilieumfeest

1 foto's

Zaterdagmiddag
We starten we met een voetbalparty voor de jeugdleden en ons G-team speelt een wedstrijd onder hopelijk vele publieke belangstelling!.

Voor de A-B jeugd en de senioren wordt een voetvolleytoernooi georganiseerd. Ook als oud lid, (oud) trainer, vrijwilliger of supporter ben je hierbij uitgenodigd voor deelname..
Individuele opgave voor het voetvolleytoernooi via Joost Blokhuis (06-54315039).

Om 18:00 uur zal de reünie beginnen. We hopen vele mensen van ‘toen’, maar ook zeker de mensen van nu bij elkaar te kunnen brengen om de veelal legendarische verhalen uit het verleden te delen onder het genot van een hapje en een drankje. Aansluitend is er vanaf 20.00 uur een grandioze feestavond voor onze (oud) leden, vrijwilligers, sponsoren en supporters waarbij de avond op een ludieke manier gevuld wordt door Reutums acteertalent. De muzikale klanken zijn in handen van DJ Smile Face en de stemmingmakers van ‘Falsch und Verrückt’.

Zondagmorgen
Dan staat om 10:30 uur de koffie klaar en starten de kinderen van de basisschool rond 11.00 uur met een spelletjesdag. Daarnaast zijn er diverse activiteiten georganiseerd, waaronder een leuke wandeltocht. Voor alle aanwezigen is er ’s middags een gezamenlijk brunch en borrel.