Reutum van de laatste plaats af - VV Reutum

Reutum van de laatste plaats af

04 november 2018   /      33 afbeelding(en)   /      04 november 2018
Reutum van de laatste plaats af

Reutum heeft vanmiddag met 1-4 weten te winnen van directe concurrent Victoria. Een halfuur lang moest het met tien man spelen maar het bleef goed overeind.

Reutum zette in de beginfase telkens veel druk op Victoria en hierdoor kwam het snel in balbezit. Echter resulteerde dit niet tot grote mogelijkheden. Na een kwartier spelen kwam het wel op voorsprong. Een voorzet van Sam Holsink werd binnen gekopt door Stijn Slaghekke. Vijf minuten later werd het al 0-2. Een vrije trap van Jord van der Aa werd gemist door de keeper en belandde zo in de verre hoek. Reutum verzuimde hierna om verder afstand te nemen. In de omschakeling kreeg het veel ruimte maar het mistte scherpte voor de goal. Victoria kreeg voor rust één grote kans maar deze werd hoog over geschoten.

De tweede helft kwam Victoria al snel terug in de wedstrijd na een mooie treffer in de bovenhoek. Na een uur spelen kreeg Casper Kuipers een tweede gele kaart en hierdoor moest Reutum met tien man verder. Maar in plaats van in paniek te raken, gooide Reutum de wedstrijd in het slot. Ron Brunninkhuis werd neergelegd rond het strafschopgebied en Jord van der Aa schoot de vrije trap makkelijk binnen. Hierna kon het de wedstrijd rustig uitspelen. Vijf minuten voor tijd werd het ook nog 1-4 toen Sam opnieuw Stijn wist te vinden en hij wist wel raad met deze mogelijkheid. 1-4 was tevens de eindstand, zo kon Reutum weer drie belangrijke punten bijschrijven en nu is het van de laatste plaats af.

Volgende week is er voor Reutum een vrij weekend. Over twee weken moet het thuis aantreden tegen WVV. Hopelijk kunnen we dan weer rekenen op uw steun.

naar het overzicht