Reutum knokt zich knap terug tegen Losser - VV Reutum

Reutum knokt zich knap terug tegen Losser

07 oktober 2018   /      44 afbeelding(en)   /      07 oktober 2018
Reutum knokt zich knap terug tegen Losser

Na de zware nederlaag van vorige week was het tijd voor Reutum om zich te revancheren. De uiterst belangrijk pot tegen Losser zou gewonnen moeten worden.

De beginfase startte Reutum zeer onrustig. Veel ballen werden ingeleverd, de vrije man werd nauwelijks gevonden en de persoonlijke duels werden veelal verloren. Na tien minuten kwam Losser dan ook op een verdiende 0-1 voorsprong. Een vrije trap werd van richting veranderd en belandde achter Ruben Groothuis in het doel. Reutum bleef het hierna lastig houden. Casper Kuipers was nog enkele malen dichtbij maar telkens kwam hij een teenlengte tekort. In de veertigste minuut kwam Reutum op gelijke hoogte nadat de keeper van Losser onder een bal door ging van Jord van der Aa. Toch kwam Losser voor rust nog op voorsprong. De uitploeg combineerde makkelijk door de verdediging van Reutum en schoten zo de 1-2 tegen het net.

Na rust leverde Reutum vooral meer strijd, zo kwam het ook beter in de wedstrijd. Na ruim een uur spelen kwam het weer op gelijke hoogte. Jan Aarnink kopte een corner van Stijn Slaghekke onderkant lat binnen. Het geloof in een overwinning ging hierna steeds meer leven bij Reutum en het nam de macht over van Losser. Een goede aanval vanaf rechts naar links belandde via Ron Brunninkhuis bij Jord die zijn tweede tegen de touwen schoot. Vlak voor tijd scoorde Stijn Slaghekke met een kopbal in de verre hoek na een mooie pass van Jurgen Lammerink. Het slotakkoord was voor Lindsay Moncherry. De toekomstig vader scoorde met een punter in de verre hoek en vierde dit op gepaste wijze door de bal onder zijn shirt te doen! Deze 5-2 zege was een enorme opsteker voor de ploeg van Michael Dikken!

Hopelijk kan er volgende week weer gejuicht worden wanneer er in Borne tegen Neo wordt gespeeld. De aanvang van deze wedstrijd is 14:00 uur. We hopen op uw steun!

naar het overzicht