Reutum stelt teleur tegen Eilermark - VV Reutum

Reutum stelt teleur tegen Eilermark

31 maart 2018   /      0 afbeelding(en)   /      31 maart 2018
Reutum stelt teleur tegen Eilermark

Op paaszaterdag stond voor Reutum de wedstrijd tegen Eilermark op het programma. Op voorhand een tegenstander die Reutum goed ligt gezien de uitslagen van de afgelopen jaren. Bij een eventuele winst van Reutum zou het onderlinge gat vergroot worden tot zes punten, bij een winst van Eilermark kwamen de ploegen op gelijke hoogte.

Echter kwam Reutum deze avond geen moment in de buurt van de overwinning. Eilermark speelde scherper, was feller en won veelal de onderlinge duels. Ook kon het voetballend beter uit de voeten op het moeilijk bespeelbare veld. Ondanks het overwicht bleef Reutum lange tijd goed overeind. Daarnaast kwam het er enkele malen uit via de zijkanten maar eenmaal in de buurt van het strafschopgebied ontbrak het aan een goede eindpass. Het grootste gevaar kwam van de voet van Eilermark middenvelder Kenneth Cooper. Zijn schot in de verre hoek werd echter knap gepakt door Ruben Groothuis. Zo gingen beide ploegen met 0-0 de rust in.

De tweede helft kwam Eilermark al vroeg op voorsprong. Balverlies aan de kant van Reutum leidde een snelle counter in waarna de bal binnen werd geschoten. Lange tijd probeerde Reutum wel terug in de wedstrijd te komen maar het speelde te slap om de aansluiting te kunnen vinden. Het had dan ook enigszins geluk toen de scheidsrechter naar de penaltystip wees toen Ron Brunninkhuis in het strafschopgebied werd neergelegd. Mark Morskieft wist hier wel raad mee en bracht de stand op gelijke hoogte. Twee minuten later was hier echter niks meer van over toen een corner niet goed weggewerkt kon worden door Reutum en de afvallende bal binnen werd geschoten door Eilermark. In de slotfase kwam ook nog de 3-1 op het scorebord te staan na opnieuw niet goed wegwerken aan de kant van Reutum. Een slappe vertoning van Reutum, zonder strijd en passie heeft er voor gezorgd dat de ploegen onderin klasse 3A nog dichter bij elkaar komen te staan.

Hopelijk kunnen er volgende week weer drie punten gepakt worden tegen Avanti Wilskracht. Op de Kottenbrei wordt om 14.00 uur afgetrapt.

naar het overzicht