Reutum 1 en de Tukkers 1 spelen gelijk. - VV Reutum

Reutum 1 en de Tukkers 1 spelen gelijk.

08 oktober 2017   /      35 afbeelding(en)   /      08 oktober 2017
Reutum 1 en de Tukkers 1 spelen gelijk.

Onze vaste reporter,  en assistent van Reutum 1 geniet van een welverdiende vakantie op Kreta.
Daarom hebben we het verslag van De Tukkers overgenomen.

De derby tussen de eerste elftallen van VV Reutum en De Tukkers eindigde vanmiddag onbeslist.
Beide ploegen wisten in 90 minuten het net niet te vinden: 0-0.
De Albergenaren hadden het meeste balbezit in de beginfase. Het speelde Reutum 1 echter in de kaart door veelal slordigheden. De thuisploeg kreeg ook de eerste grote mogelijkheid. Een steekpass vanaf het middenveld bereikte Lindsay Moncherry die in het zijnet schoot.
Na een half uur spelen kwam De Tukkers 1 goed weg toen het afstandsschot van Wout Mensink de lat raakte. De enige grote kans van Alberger kant in de eerste helft werd door Jelle Hulskotte op de doelman geschoten.
Na de thee speelde De Tukkers 1 beter, al duurde het lang voordat het overwicht omgezet werd in kansen. Een kwartier voor het einde van de wedstrijd kreeg Stijn Boswerger een schietkans, maar hij raakte de bal niet goed.
Ongeveer 3 minuten later een levensgrote kans voor de zwart-witten. Ingo Kroeze stoomde op vanaf de rechterkant en zette Tim Haarhuis oog in oog met de doelman. Hij speelde de bal goed breed op Joep Egberink, die was meegelopen. De doelman van Reutum 1 wist de inzet van Egberink echter te keren.
De Tukkers 1 kreeg vlak voor het einde nog een paar mogelijkheden, maar zowel Jelle Hulskotte als Kjell Huisman kwamen niet tot scoren en zo eindigde de wedstrijd in 0-0.

Volgende week  speelt Reutum 1 in Enschede tegen Suryoye – Mediterraneo  dat vandaag Juventa  12 in Wierden  met 2-7 vernederde.

Bron verslag : De Tukkers waarvoor dank

naar het overzicht