nieuws   22 april 2019     37 foto's
Reutum kent makkelijke middag in Goor

Twenthe Goor
maandag 22 april 2019

lees verslag

VV Reutum

Reutum kende vandaag een makkelijke middag bij Twenthe Goor. Na een vroege voorsprong liep het uiteindelijk uit naar een 2-6 overwinning.

Al na enkele minuten lag de bal voor de eerste keer in het netje. Sam Holsink kon door het midden opstomen en legde uiteindelijk af op Mark Morskieft. Mark schoof de bal simpel binnen. Reutum had daarna het betere van het spel en profiteerde van de fouten bij de gastheren. Wout Slaghekke onderschepte na twintig minuten de bal op het middenveld en gaf deze mee aan Mark. Mark ging op het doel af en legde breed op Lex Oude Kotte. Lex twijfelde niet en maakte zo zijn eerste competitie goal voor Reutum. Even later onderschepte Wout op exact dezelfde wijze opnieuw de bal. Hij stuurde Mark weer weg en die kon zijn tweede van de middag binnen schieten. De thuisploeg deed nog wel wat terug door knap raak te koppen uit een corner. Maar Reutum maakte er voor rust alsnog 1-4 van. Een voorzet van Ron Brunninkhuis werd binnenkant paal raak gekopt door Wout Slaghekke.

De tweede helft zakte Reutum iets weg en had Twenthe Goor de zaken iets beter voor elkaar. Op het moment dat Reutum door wilde dekken stond het achterin iets verkeerd en zo wist Twenthe Goor de stand terug te brengen naar 2-4. Het probeerde hierna nog wel om terug in de wedstrijd te komen maar het kwam te weinig voor de goal. Reutum ging lange tijd slordig om met de geboden ruimte maar vlak voor tijd wist het alsnog twee keer te scoren. Invaller Rick Blokhuis wist de 2-5 te maken en even later gaf hij de assist op de 2-6 van Mark. Reutum kende een makkelijke wedstrijd en kwam geen moment echt in gevaar.

Hopelijk kan Reutum zondag de punten in eigen huis houden in de thuiswedstrijd tegen DSVD. Om 14:00 uur wordt er afgetrapt.