nieuws   06 mei 2019     1 foto
De VV Reutum Toto

Hierbij de laatste memo betreffende het wel heel spannende TOTO klassement van dit seizoen. Toto 31 is de complete eennalaatste competitie ronde van de eredivisie. Toto 32 zijn enkele amateurwedstrijden en buitenlandse wedstrijden. Dit omdat de eredivisie dan al is afgelopen. Na 2 zeer slecht voorspelde toto’s (nr 29 en 30) zijn er weer spannende ontwikkelingen in de TOTO. In de kop van het klassement is het constant stuivertje wisselen. In de afgelopen 30 rondes heeft 1 speler 160 punten bij elkaar gegokt. Hierachter komt een duo met 2 punten minder, dan weer iemand met 157 punten en hier weer achter 2 spelers met 156 punten.  Ongekend spannend dus.  Zaak dus om geen TOTO te missen deze laatste 2 rondes!

4e periode is ook zeer spannend, na 6 van de 8 TOTO’s is er 1 koploper met 34 punten en hierachter een duo (zelfde achternaam) met 33 punten.

Op de Jaarvergadering wordt de top 5 bekend gemaakt met het daarbij behorende prijzengeld. We kunnen ons voorstellen dat er volgend seizoen meer mensen mee wilen doen aan de TOTO.
Geef dit door aan de vv Reutum en dan zetten we u ook bij op het lijstje en komen de TOTO-jeugd ook bij u langs. Er hebben zich al enkele nieuwe spelers aangemeld!

Succes!!