verslag   07 april 2019     19 foto's
Reutum verliest wedstrijd in eerste helft

Reutum heeft vandaag uit bij Avanti met 4-0 verloren. In de eerste helft gaf Reutum de doelpunten te makkelijk weg en keek het als snel tegen een onoverbrugbare achterstand aan.

Reutum had daarentegen de beste kans om op voorsprong te komen. Sam Holsink stuurde Mark Morskieft weg maar helaas wist de keeper redding te brengen op zijn inzet. Enkele minuten later lag de bal wel aan de andere kant in het net. Slecht verdedigen van Reutum werd direct afgestraft. Na tien minuten spelen stond het ook al 2-0. Een corner werd goed binnen gekopt door de gastheren. Toch kreeg Reutum weer een goede kans om terug in de wedstrijd te komen. Jurgen Lammerink zette voor op Mark en Mark kopte de bal tegen de paal. Voor rust werd het ook nog 3-0. Een onterecht gegeven vrije trap werd niet goed weggewerkt door Reutum en zo kreeg Avanti opnieuw de mogelijkheid om de bal binnen te koppen.

Na rust ging Reutum beter voetballen en zat er meer beleving in. Dit resulteerde al snel in een eerste mogelijkheid. Invaller Lex Oude Kotte schoot op doel maar de keeper zat er opnieuw goed bij. Daarna werd ook Avanti weer gevaarlijk maar keeper Kevin Tulk bracht goed redding. In het slot van de wedstrijd scoorde Avanti ook nog voor een vierde keer. In de omschakeling konden ze de bal makkelijk achter Kevin binnen schieten. De goals werden vandaag te makkelijk weggegeven door Reutum waardoor het telkens achter de feiten aanliep.

Hopelijk kan het volgende week deze nederlaag herstellen in de thuiswedstrijd tegen LSV. Er wordt afgetrapt om 14:00 uur.