verslag   31 maart 2019     38 foto's
Reutum houdt punten in eigen huis

Reutum heeft vandaag de thuiswedstrijd tegen Victoria winnend afgesloten. Het had het lang lastig met de gasten uit Enschede maar uiteindelijk wist het de punten in eigen huis te houden.

Reutum begon slapjes aan de wedstrijd. Er werd gespeeld zonder passie en het kwam moeilijk tot kansen. Naarmate de wedstrijd vorderde vond het via enkele lange ballen ruimte achter de verdediging van de gast. Nadat er een halfuur was gespeeld bracht Ron Brunninkhuis Reutum op voorsprong. Jord van der Aa legde aan voor een vrije trap rondom de zestien meter maar gaf de bal breed op Ron. Ron schoof de bal uitstekend in de verre hoek. Victoria kwam moeilijk tot kansen maar werd voor rust nog wel gevaarlijk vanuit een standaard situatie. Gelukkig wist Kevin Tulk goed redding te brengen.

De tweede helft begon Reutum opnieuw matig. Het liet Victoria snel op gelijke hoogte komen. Slecht uitverdedigen aan de kant van Reutum zorgde ervoor dat de aanvaller van Victoria kon scoren. Aan keeper Kevin was het te danken dat Victoria niet op voorsprong kwam. Hij wist goed redding te brengen op een schot van dichtbij. In de fase daaropvolgend had Reutum goede mogelijkheden. Jordi Lammerink wist net niet zijn eerste te maken voor het eerste van Reutum. Wout Slaghekke bracht Reutum wel weer op voorsprong. Na drie pogingen wist hij eindelijk het net te vinden. Ondanks de voorsprong kwam Reutum niet tot een goed veldspel en liet het Victoria te lang in leven. Vijf minuten voor tijd bracht Wout Mensink een einde aan alle onzekerheid. Zijn schuiver  bracht de stand op 3-1. Dit was tevens de eindstand deze middag.

Volgende week speelt Reutum de moeilijke uitwedstrijd tegen Avanti. We hopen dan ook weer op uw komst!