nieuws   20 maart 2019     2 foto's
Rabo Clubkas Campagne. Jouw stem is geld waard!

Rabobank Noord en West Twente draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe.
Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen.
Rabobank Noord en West Twente stelt €200.000,- beschikbaar. Ook VV Reutum doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne!

Stemmen

Klanten ontvangen een unieke stemcode via de post of e-mail, waarmee je op jouw favoriete clubs kunt stemmen.
Van 19 maart tot en met 7 april kunnen klanten van Rabobank Noord en West Twente drie stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee op dezelfde club.

Elke stem is geld waard!

De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van €200.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen.
VV Reutum ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Het bestedingsdoel bij VV Reutum voor dit jaar is het aanschaffen van nieuw terrasmeubilair.

Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan VV Reutum tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Noord en West Twente.

Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op: www.clubkascampagne.nl/nwt

Bedankt voor jouw steun!

Bestuur VV Reutum