Reutum stelt teleur tegen Reünie - VV Reutum
Reutum stelt teleur tegen Reünie

24 februari 2019   /      27 afbeelding(en)   /      24 februari 2019

Reutum is vandaag met 2-1 onderuit gegaan tegen Reünie in Borculo. Een zwakke prestatie gezien de stand op de ranglijst.

Al na een paar minuten kwam Reutum op achterstand. Balverlies van Reutum leidde de voorsprong in.
De buitenspeler wist de verdediging van Reutum uit te spelen en zette voor, met veel pech kwam deze op het hoofd van een verdediger van Reutum en deze werkte de bal in eigen doel.
Reutum liet zich de hele wedstrijd de kaas van het brood eten. Telkens was het een stap te laat en Reünie was een stuk feller. Reutum stond niet goed en hierdoor gaf het meer kansen weg.
Reünie liet de in eerste instantie nog de kansen onbenut maar voor rust liep het toch nog uit naar 2-0.

De tweede helft probeerde Reutum het wel en werd er meer strijd geleverd. Echter was de wedstrijd al gespeeld.
Tien minuten voor tijd maakte Reutum de aansluitingstreffer na een rake kopbal van Jord van der Aa. Hierna probeerde Reutum het nog om de gelijkmaker te forceren maar dat zou ook te veel van het goede zijn geweest. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een verdiende 2-1 overwinning voor Reünie.
Een totale off-day voor Reutum dat het verlies totaal aan zichzelf te wijten heeft.

Hopelijk kan Reutum over twee weken de zaken recht zetten in de thuiswedstrijd  tegen Sportlust Glanerbrug.  Om 14.00 uur wordt er afgetrapt.

naar het overzicht