nieuws   17 februari 2019     41 foto's
Reutum pakt punt in slotfase

Reutum heeft vandaag een punt over gehouden aan het duel met Saasveldia. Thuis werd er met 2-2 gelijk gespeeld.

In de beginfase kwam Saasveldia gelijk op voorsprong. Een voorzet vanaf de zijkant werd door een eigen been van Reutum in het doel gewerkt.
Reutum bleef rustig en liet zich niet van de wijs brengen. Het kwam dan ook snel op gelijke hoogte.
Een afvallende bal kwam voor de voeten van Casper Kuipers en hij schoot beheerst raak. Het spel van beide ploegen was niet van oogstrelend niveau, mede door de slecht bespeelbare grasmat.
Reutum beperkte zich vooral tot verdedigen en liet Saasveldia veelal aan de bal. Voor rust was het aan keeper Kevin Tulk te danken dat Reutum niet opnieuw op achterstand kwam.
De tweede helft begon Reutum erg onrustig en dat bleef het ook gedurende de hele wedstrijd.
Saasveldia begon meer druk te zetten en kwam ook terecht op voorsprong. Een bal bij de tweede paal werd hard binnen geschoten.
Ondanks het overwicht van Saasveldia wist het de voorsprong niet uit te breiden. Tien minuten voor tijd ging Reutum opportunistischer spelen en dit resulteerde in de gelijkmaker.
Nadat Mart Lammerink dichtbij was met een schot in de rechterhoek was Wout Mensink er als de kippen bij om de afvallende bal binnen te schieten.
Zo eindigde de wedstrijd in een 2-2 gelijkspel. Een ontzettend knappe prestatie gezien de vele wijzigingen die doorgevoerd moesten worden!
Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Reünie op het programma. Om 14.00 uur wordt er afgetrapt.
Hopelijk kan de ploeg dan weer rekenen op uw steun. Er rijdt geen spelers/supportesbus.