Reutum 2 wint verdiend van UD 3. - VV Reutum
Reutum 2 wint verdiend van UD 3.

17 februari 2019   /      1 afbeelding(en)   /      17 februari 2019

Op een zonovergoten ochtend mocht Reutum 2 aantreden tegen UD 3. Met enkele afwezigen door vakantie en ziekte was het even puzzelen maar de perfecte mix van spelers werd gevonden door het trainers trio Rob, Raymond en Dennis.
Reutum 2 begon goed aan de wedstrijd en was baas in eigen huis.
De eerste kans was was gelijk raak, een mooie voorzet van Jop Vrerink werd binnengekopt door Niek Brunninkhuis.
Hierna waren er vele kansen voor de thuisploeg maar het was UD wat de paal raakte na een snelle uitval.
Jeroen Lammerink zette Niek Brunninkhuis 10 minuten voor rust vrij voor de keeper en Niek schoof beheerst binnen. 2-0 ruststand.

Geen wissels en met dat heerlijke zonnetje werd er afgetrapt voor de tweede helft. UD zette wat meer druk zonder gevaarlijk te worden en het was Rick Blokhuis die na een mooie actie van Roel Booijink de 3-0 binnenschoot. Niet veel later werd Rick Blokhuis gewisseld voor Björn Luttikhuis en ook Leon Lammerink kwam in het veld voor Lex oude Kotte. Uit een vrije trap maakte UD de 3-1 en toen was het de beurt aan Leon, na een fantastische 1-2 kwam Leon vrij voor de keeper maar hij wist de bal naast te krijgen. Niet veel later was het wel raak, weer Leon die Niek wist te bereiken en via de keeper was het vrij inlopen voor Leon. 4-1 en de wedstrijd was beslist. Hierna waren er nog een aantal goede kansen maar de keeper van UD wist zijn doel verder leeg te houden.

Een verdiende overwinning voor Reutum 2 wat nu 4 weken vrijgesteld is van wedstrijden.
Het kan dus rustig zich onderdompelen in het carnavalsgedruis en 17 maart wacht er weer een wedstrijd.

Alaaf!

naar het overzicht