Reutum levert goede teamprestatie af - VV Reutum
Reutum levert goede teamprestatie af

10 februari 2019   /      1 afbeelding(en)   /      10 februari 2019

Reutum heeft vanmiddag met 1-7 weten te winnen bij titelkandidaat Eilermark. Na een gelijkopgaande eerste helft liep het na rust ver uit.
De beginfase was het Eilermark dat het spel wilde dicteren. Dit resulteerde dan ook in de eerste grote kans. Een voorzet vanaf rechts werd echter net over geschoten door de spits van Eilermark.
Reutum stond echter goed en gaf daarna nog maar weinig weg. Na een halfuur spelen werd Reutum voor het eerst echt gevaarlijk.
Mark Morskieft werd vrij gezet voor de goal na een goede steekpass maar zijn poging raakte de lat. Sam Holsink was hierna ook dichtbij maar zijn inzet werd gepakt door de keeper.
Enkele minuten later kreeg Eilermark een penalty na een lichte schouderduw. Deze werd binnen geschoten en hierdoor keek Reutum tegen een achterstand aan. Toch kwam het weer snel op gelijke hoogte.
Mark werd neergelegd in het strafschopgebied en Stijn Slaghekke schoot raak. Op slag van rust kwam Reutum ook nog eens op voorsprong. Stijn maakte zijn tweede van de middag uit een vrije trap.

De tweede helft liep Reutum al snel uit. Stijn Slaghekke wist zijn middag te bekronen met treffer drie vanuit een strafschop en treffer vier maakte hij goed af na zelf de bal onderschept te hebben. Mark Morskieft was daarna het einde van een mooie aanval. Sam wist zich prachtig vrij te spelen en gaf een steekbal op Stijn. Stijn gaf voor op Mark en hij schoot hoog binnen. Sam wist hierna zelf ook nog twee keer te scoren. Eerst op aangeven van Stijn en daarna na een mooie bal van Ron Brunninkhuis. Zo eindigde de middag in een mooie overwinning voor Reutum. Een wedstrijd waarin mooie goals werden gemaakt maar waarin er ook als team werd gewerkt en verdedigd voor een goed resultaat!

Volgende week staat voor Reutum de thuiswedstrijd tegen Saasveldia op het programma. Hopelijk worden er dan weer drie punten behaald.
Om 14.00 uur wordt er afgetrapt, uw steun kunnen we goed gebruiken.

Er is geen fotowedstrijdverslag  bij deze wedstrijd (AVG).

naar het overzicht