Reutum 2 wint met bruin streepje in de boxer. - VV Reutum
Reutum 2 wint met bruin streepje in de boxer.

10 februari 2019   /      1 afbeelding(en)   /      10 februari 2019

10 februari was er de aftrap van de 2e seizoenshelft. Onder omstandigheden waarbij je eigenlijk lekker in de kantine moet zitten werd er afgetrapt op het kunstgras van ON tegen La Première 2.

De wedstrijd begon uitstekend voor Reutum, na 5 minuten spelen werd de eerste kans door Daan Wilmink verzilverd. Een prima start die helaas de rest van de wedstrijd geen vervolg kreeg,
Reutum werd gemakzuchtig maar wist toch enkele goede kansen te creëren. Een mooi schot van Niek Platvloet vloog binnenkant paal weer uit de doelmond.

Één kans voor de rechtsbuiten van La Première was voldoende om voor rust de stand op 1-1 te brengen.
In de rust 2 wissels, de familie Lammerink, Mart en Jeroen kwamen in het veld om Niek Platvoet en Heraclied Jan Morskieft af te lossen.
Na 10 minuten in de tweede helft viel Jeffrey Lammerink echter uit waardoor Heraclied Jan zijn eerste helft goed kon gaan maken.
Niet veel later was meneer goudhaantje Jan dan ook alert om de 1-2 over de keeper te wippen.
Niks aan de hand zou je zeggen maar ook hierna was Reutum niet bij de les.
Het tweede schot op goal was gelijk weer raak waarbij de spits de bal op een onmogelijke manier in de kruising kreeg.
La Première ging door en geen minuut later viel de 3-2 na geklungel in de defensie.
De aanwezige donkere wolken leken wel geproduceerd te worden uit het hoofd van coach Rob Veelers die aanvallend wisselde
door Lex oude Kotte in de ploeg te brengen ten faveure van Ferrie Groothuis.

Een prachtige voorzet van Marcel Kamphuis werd hard binnengekopt door spits Rick Blokhuis maar helaas recht op de keeper.
Niet veel later een nog mooiere kans voor spits Rick maar hij wist een voorzet op drie meter van de goal niet in het doel te krijgen.
De zwarte wolken boven het veld kwamen nu ook uit het hoofd van coach Raymond Deterink waaien en coach drie Dennis Huiskes pafte aardig wat wolken mee.
Een nederlaag was aanstaande maar niet was minder waar; uit een scrimmage vloog een inzet op de lat en goudhaantje Jan “Heracles” Morskieft tikte de bal binnen. 3-3 en in de laatste minuut kwam de bal bij uitblinker Roel Booijink die met een knappe schuiver de 4-3 op het scorebord bracht.

Hierna floot scheidsrechter Diaz die een puike wedstrijd leidde af voor einde wedstrijd en kon Reutum 2 op spectaculaire wijze drie punten mee naar huis nemen.

Volgende week mag Reutum 2 het opnemen tegen UD Weerselo 3. Supporters tot dan!

naar het overzicht