Jubileumboek vv Reutum 75 jaar - VV Reutum
Jubileumboek vv Reutum 75 jaar

25 januari 2019   /      9 afbeelding(en)   /      25 januari 2019

vv Reutum viert in mei 2019 haar 75 jarig-bestaan.
Bij dit feest hoort uiteraard een mooi jubileumboek.
De clubbladredactie heeft deze taak op zich genomen.
Een flinke klus. Daarom hopen wij dat jullie, (oud) leden, (oud) Reutummers ons daarbij willen helpen!
We zijn in dat kader op zoek naar oude krantenartikels, foto’s, filmmateriaal en anekdotes over vv Reutum 75 jaar.
Heb je materiaal, of anekdotes dan dit bij voorkeur digitaal aanbieden door dit te mailen naar:  clubbladvvreutum@gmail.com

Mocht je niet in de gelegenheid zijn oude artikelen of foto’s in te scannen, of filmmateriaal aan te leveren, laat dan even een berichtje achter op dit emailadres
met je telefoonnummer zodat we contact met je kunnen opnemen

Alles wordt zorgvuldig bewaard en nadien terugbezorgd.

Als bijlage bij dit artikel een aantal foto's, kranteartikelen, zoals wij ze hopelijk van jullie zullen ontvangen.
Geef dit bericht door aan oud  vv Reutummers en andere bekenden,  waarvan je denkt dat hij/zij wel archiefmateriaal heeft.

naar het overzicht