nieuws   13 januari 2019     8 foto's
snertloop 2018

Het slechte regenachtige weer,  zal zeker een oorzaak zijn geweest dat er vanmorgen veel minder wandelaars/hardlopers deelnamen aan de snertloop dan de voorgaande 30 jaar.
Deelname had een uitstekende gelegenheid kunnen zijn voor veel voetballers  om de eventuele extra pondjes van de feestdagen er weer af te lopen, en om te werken aan de benodigde basisconditie die voor de veteranen volgende week al weer begint.
Reutum 1 trainde, omdat volgende week de competitiewedstrijd tegen Reünie al weer op
het programma staat.

Tijdens de  korte nieuwjaarsspeech van voorzitter Frank Droste werd er o.a. stilgestaan bij de
verbouwing van het clubgebouw.

De Kottenbrei heeft in enkele maanden een ware metamorfose ondergaan.
Hulde aan iedereen die hieraan mee geholpen heeft.

Hierna werd de heerlijke warme snert geserveerd, met dank aan Stefan van Bays, de snert was weer van topkwaliteit.