JO-19 schrijft geschiedenis - VV Reutum
JO-19 schrijft geschiedenis

31 december 2018   /      1 afbeelding(en)   /      31 december 2018

De JO-19 van de vereniging heeft afgelopen vrijdag de 1ste plaats in het zaaltoernooi weten te bemachtigen. Deze werd behaald na een 6-tal spannende wedstrijden tegen teams uit de regio.
Het vlaggenschip van de Reutumse jeugdafdeling schoot uit de startblokken met een krappe 1-0 overwinning tegen De Tukkers, die later op de 2e plaats eindigden. Hierna stond VMC op het programma. Na een aantal minuten stond het al 2-0 en werd de wedstrijd makkelijk uitgespeeld. Ook in de volgende wedstrijd was er geen vuiltje aan de lucht. Er werd met 2-1 gewonnen van Stevo. Na een wedstrijd rust stond concurrent TVC op het schema. Na een aantal goede kansen aan beide kanten bleef de score hangen op een 0-0. Ook tegen MVV konden beide teams geen doelpunt forceren, waarna weer een 0-0 gelijkspel te noteren was. De laatste en beslissende wedstrijd werd afgelegd tegen Fleringen. Na een spannende wedstrijd werd er helaas met 1-0 van Fleringen verloren.

Ondanks het verlies in de laatste wedstrijd wist de JO-19 toch de eerste plaats binnen te slepen op basis van een beter doelsaldo dan De Tukkers.

naar het overzicht