Reutum 2 wint derby tegen Vasse 2 - VV Reutum
Reutum 2 wint derby tegen Vasse 2

02 december 2018   /      1 afbeelding(en)   /      02 december 2018

Zondagmorgen 2 december stond er voor Reutum 2 een thuisduel op het programma. Onze buren uit Vasse waren de tegenstander onder leiding van de heer Hesselink uit Ootmarsum.
Onder het genot van een frisse regenbui werd er om half 10 afgetrapt.
Reutum begon prima aan de wedstrijd en had alles aardig onder controle. Welgeteld 1 doelpoging voor Vasse deze eerste helft waarbij Reutum enkele goede mogelijkheden kreeg. Casper Kuipers kreeg twee goede mogelijkheden maar het was aanvoerder Jeffrey Lammerink die de score opende, uit een scrimmage kwam de bal voor de voet van Jeffrey en deze schoot via binnenkant paal binnen.
Ruststand 1-0.
De tweede helft zag je dat Reutum de grip op de wedstrijd verloor. Vasse kwam beter in het spel en kreeg ook een aantal goede mogelijkheden. Bas Lansink redde goed op een schot waarna Marcel Kamphuis een doelpunt voorkwam.
Een afgeslagen hoekschop werd door Vasse op de paal gemikt en hierbij kwam Reutum goed weg.
Roel Booyink kwam in de ploeg voor Casper Kuipers en deze wissel werd beloond door een fraai doelpunt van Roel. Een lange bal werd over de keeper gewipt en vloog heerlijk binnen. 2-0 en de wedstrijd was gespeeld. Niet veel later was het hands in het strafschopgebied van Vasse en de strafschop werd door Mart Lammerink onberispelijk binnen geschoten. Het was geen makkelijke wedstrijd maar opnieuw drie punten voor de het elftal van trainers Rob,Raymond en Dennis.
Nog een uitduel staat op het programma voor de kerst en wel uit bij Bornerbroek 2.
Supporters tot dan!

naar het overzicht