Reutum 2 knokt zich langs ZV 2 - VV Reutum
Reutum 2 knokt zich langs ZV 2

25 november 2018   /      1 afbeelding(en)   /      25 november 2018

Deze zondag stond de uitwedstrijd tegen Zenderen Vooruit 2 op het programma.
In Zenderen werd er om 11 uur afgetrapt. Beide ploegen willen graag voetballen alleen kwamen beide ploegen helaas niet aan het voetballen toe.
De wedstrijd blonk uit in het lange ballen geven waarna een duel mocht bepalen wie de volgende peer gaf.
Een rommelig geheel met een mooi doelpunt van Ferrie Groothuis die binnenkopte uit een hoekschop van Maddi vd Aa.
Voor de rest geen kansen behalve een bal van Rick Blokhuis die in plaat van te schieten voor afleggen koos.
Ruststand 0-1.
1 wissel in de rust waar Mart Lammerink het middenveld kwam versterken ten koste van Jeffrey Lammerink.
Het stond allemaal wat beter aan Reutum zijde en hier kwamen ook meteen een aantal kansen uit voort.
Casper Kuipers en Jan Morskieft kwamen samen alleen voor de keeper maar de pass van Casper was nipt te hard.
Hierna schoot Casper op aangeven van Marcel Kamphuis net naast en zag Mart Lammerink een goede kopkans gepakt worden door de keeper.
Zolang het 1-0 stond bleef het oppassen geblazen voor Reutum 2 en keeper Bas Lansink onderscheidde zich met een goede redding.
Uiteindelijk wist Jan Morskieft de wedstrijd in het slot te gooien na een goede individuele actie.
Maurice Kuipers kwam nog in het veld om Jeroen Lammerink te vervangen en niet veel later floot de uitstekend leidende scheidsrechter af.
Drie punten in de tas en nog twee wedstrijden voor de winterstop te gaan. Aankomend weekend komt buurman Vasse in Reutum en dit wordt opnieuw een topper aangezien Vasse plek 2 bezet.
Aftrap 09.30 uur. Tot dan!

naar het overzicht