Reutum 2 legt opnieuw Almelosche ploeg over de knie. - VV Reutum
Reutum 2 legt opnieuw Almelosche ploeg over de knie.

18 november 2018   /      1 afbeelding(en)   /      18 november 2018

Reutum 2 mocht afgelopen zondag aantreden in een heuze topper. Almelo 2 kwam op bezoek op de Kottenbrei.

De wedstrijd begon onder ijskoude omstandigheden om half 10 onder leiding van Machiel Steggink.
Reutum 2 begon scherp en had al snel de touwtjes in handen. De eerste kans was echter voor de uitploeg waarbij een schot rakelings voorbij ging. Hierna was het Reutum-time, in het laatste kwartier werd er drie maal gescoord door Jan, Daan en Maddi. Vooral de eerste goal was een beauty na goed voorbereidend werk van Roel Deterink en Rick Blokhuis.

In de rust werd Mart Lammerink vervangen voor Niek Brunninkhuis en in een nog koudere 2e helft werd Almelo naar een nederlaag gedirigeerd. Niek Brunninkhuis scoorde op aangeven van Marcel Kamphuis en daarna wist Jan Morskieft en Maddi van der Aa het net te vinden. Jeffrey Lammerink kwam Marcel Kamphuis vervangen en Guus ter Grote kwam in het veld voor Jeroen Lammerink.

De laatste goal was voor de bezoekende ploeg die na knoeiwerk van uitblinker Luuk ter Haar de 6-1 binnenschoot. Grote domper op de wedstrijd was de armbreuk van Roel Deterink. Onze afgetreden prins kwam ongelukkig ten val en moest met veel pijn van het veld. Dit geeft dan ook een bittere nasmaak aan een prima gespeelde wedstrijd. Roel sterkte! Volgende week spelen we uit bij Zenderen Vooruit. Aanvang 11.00 uur te Zenderen. Tot dan!

naar het overzicht