Chocoladeletteraktie - tevens clubbladverspreiding Reutum en Haarle. - VV Reutum
Chocoladeletteraktie  - tevens clubbladverspreiding Reutum en Haarle.

Chocoladeletteraktie - tevens clubbladverspreiding Reutum en Haarle.

13 november 2018   /      1 afbeelding(en)   /      13 november 2018

Woensdag 14 november is er weer de jaarlijkse chocoladeletteractie van de vv Reutum.
De jaarlijkse chocoladeletteractie  ten behoeve van de jeugdafdeling van vv Reutum  is niet meer weg te denken in Reutum  Ook dit jaar zorgt de voetbalvereniging er weer voor dat u kunt genieten van heerlijke chocoladeletters.
Speciaal voor de jeugd wil men andere activiteiten kunnen organiseren naast het voetbal, activiteiten die kosten met zich meebrengen.
Mede daarom komen jeugdleden  woensdag 14 november vanaf 18.00 uur  bij alle inwoners van Reutum en Haarle  langs met chocoladeletters.
Tevens wordt het clubblad dat afgelopen zaterdag gepresenteerd werd, door de jeugdleden bezorgd.

Voor uw steun aan jeugd van vv Reutum  zegt de jeugdcommissie alvast hartelijk dank.

naar het overzicht