Clubblad vv Reutum weer uitgebracht - VV Reutum
Clubblad vv Reutum weer uitgebracht

11 november 2018   /      19 afbeelding(en)   /      11 november 2018

Het clubblad jaargang 43 is uit. Opnieuw is een mooi vormgegeven blad met interessante, gevarieerde artikelen en prachtige foto’s uitgebracht. Opleiden en ontwikkelen is de rode draad. Wat dit betekent voor de sporters persoonlijk komt naar voren in het gesprek met Peet Bijen, Mark en Jeppe Wijnreder die allemaal de jeugdopleiding van FC Twente gevolgd hebben. Hoe AZ met de beste jeugdopleiding van Nederland met hun spelers omgaan hebben Rob Veelers, Matthijs Kolman kunnen ervaren. We waren bij Niels Wigbold in The Gallery op het kennispark in Enschede waar SCISports data van spelers uit de hele wereld verzamelt en zeer innovatief bezig is.
We hebben een uitstapje gemaakt naar de wielerwereld en waren in gesprek met de bekende Reutummers Maurits Lammertink en Jan van Boven. Met veel dank aan de medewerking van alle geïnterviewden want ook de clubmensen ontbreken niet in dit clubblad. En met veel dank aan de sponsoren! Zaterdag 10 november werd door de redactie het eerste exemplaar overhandigd aan voorzitter Frank Droste tijdens een gezellige bijeenkomst op de Kottenbrei waar ook Peet Bijen aanwezig was en vertelde hoe het nu met FC Twente gaat en wat zijn verwachtingen zijn.

Vooraf was er het Fanmoment voor diverse vv Reutum jeugdspelers met FC Twente speler Peet Bijen. (Zie bijgaande foto´s)

Woensdag 14 november zal het clubblad tegelijk met de verkoop van chocoladeletters bij ieder gezin in Reutum bezorgd worden. We wensen iedereen veel leesplezier.

De foto's zijn gemaakt door Jesse Lammerink.

naar het overzicht