nieuws   08 september 2014     0 foto's
Clubblad vv Reutum weer uitgebracht

Clubblad VV Reutum weer uitgebracht

De officiële clubbladpresentatie heeft afgelopen weekend weer plaatsgevonden op de Kottenbrei. Onder het genot van een hapje en een drankje werd het blad gepresenteerd aan genodigden. Dit jaar stond het clubblad volledig in het teken van PSV.

Er wordt een beeld geschetst van de organisatie, van de selectie en van een grote sponsor van PSV. Hoe wordt de Brabantse gezelligheid gecombineerd met een topsportcultuur? En is PSV werkelijk die charmante vereniging als altijd wordt beweerd? Wij werden in ieder geval met open armen ontvangen en dat heeft het blad veel goeds gebracht. Daarvoor zijn wij als redactie PSV erg dankbaar.

Daarnaast wordt onze eigen vereniging natuurlijk niet vergeten. Daarom is er gekozen voor combinatiegesprekken tussen Reutummers en PSV’ers. Penningmeester Daniël Ikink geeft tips aan de financieel directeur van PSV,Erik Hendriksen. Gebroeders Poppink neemt een kijkje in de keuken bij PSV sponsor Van der Leegte. Voor de rest is het aan uzelf om het clubblad te lezen.

De eerste clubmensen hebben laten weten dat het blad al is uitgelezen zonder ook maar één woord over te slaan. Aangezien het blad nog maar een paar dagen geleden in de brievenbus lag bij iedereen is dat een prachtig compliment voor iedereen die heeft meegewerkt aan de bijdrage van de 39e editie.

nieuws   27 oktober 2017     0 foto's
Clubblad VV Reutum weer uitgebracht

De officiële clubbladpresentatie heeft afgelopen vrijdag  weer plaatsgevonden op de Kottenbrei.
Onder het genot van een hapje en een drankje werd het blad ( de 42e editie ) gepresenteerd aan bestuur, diverse commissieleden en genodigden.
Dit jaar staat het clubblad in het teken van Voetbal 2.0.
Clubbladredactielid Roel Mensink heeft  het eerste exemplaar uitgereikt  aan bestuurslid Hubert Stevelink.
Bedoeling is dat de clubbladen dit weekend huis aan huis in Reutum verspreid worden.
De redactie wenst u veel leesplezier met dit nieuwe  clubblad.

nieuws   10 november 2018     19 foto's
Clubblad vv Reutum weer uitgebracht

Het clubblad jaargang 43 is uit. Opnieuw is een mooi vormgegeven blad met interessante, gevarieerde artikelen en prachtige foto’s uitgebracht. Opleiden en ontwikkelen is de rode draad. Wat dit betekent voor de sporters persoonlijk komt naar voren in het gesprek met Peet Bijen, Mark en Jeppe Wijnreder die allemaal de jeugdopleiding van FC Twente gevolgd hebben. Hoe AZ met de beste jeugdopleiding van Nederland met hun spelers omgaan hebben Rob Veelers, Matthijs Kolman kunnen ervaren. We waren bij Niels Wigbold in The Gallery op het kennispark in Enschede waar SCISports data van spelers uit de hele wereld verzamelt en zeer innovatief bezig is.
We hebben een uitstapje gemaakt naar de wielerwereld en waren in gesprek met de bekende Reutummers Maurits Lammertink en Jan van Boven. Met veel dank aan de medewerking van alle geïnterviewden want ook de clubmensen ontbreken niet in dit clubblad. En met veel dank aan de sponsoren! Zaterdag 10 november werd door de redactie het eerste exemplaar overhandigd aan voorzitter Frank Droste tijdens een gezellige bijeenkomst op de Kottenbrei waar ook Peet Bijen aanwezig was en vertelde hoe het nu met FC Twente gaat en wat zijn verwachtingen zijn.

Vooraf was er het Fanmoment voor diverse vv Reutum jeugdspelers met FC Twente speler Peet Bijen. (Zie bijgaande foto´s)

Woensdag 14 november zal het clubblad tegelijk met de verkoop van chocoladeletters bij ieder gezin in Reutum bezorgd worden. We wensen iedereen veel leesplezier.

De foto's zijn gemaakt door Jesse Lammerink.