Reutum 2 blijft ongeslagen - VV Reutum
Reutum 2 blijft ongeslagen

28 oktober 2018   /      1 afbeelding(en)   /      28 oktober 2018

Reutum 2 mocht op deze koude zondagmorgen aantreden tegen Stevo 4.
De gasten uit Geesteren waren nog niet geheel wakker tijdens de warming-up want ze stonden pardoes op de verkeerde speelhelft.
Na dit alles te hebben opgelost konden we om stipt 09.30 starten aan de wedstrijd.
Reutum 2 had door personele problemen enkele wijzigingen in het team maar dit was niet te zien aan het spel. De bal ging prima rond en Stevo 4 liet zich flink terugzakken.
Loerend op de counter bleef het echter gevaarlijk maar Reutum had wel het betere van het spel.
De grootste kans was vlak voor rust toen Mart Lammerink met een gelukje alleen voor de keeper kwam.
Hij wist de bal echter niet over de keeper te wippen waardoor het 0-0 was met rust.
In de rust 1 wissel, Lex oude Kotte kwam Benjamin Veerman vervangen.
Reutum 2 kwam goed uit de kleedkamer en wist al snel op 1-0 te komen. 10 minuten later was het opnieuw raak, na een voorzet van Lex wist Jan Morskieft  zijn 2e binnen te tikken. Hierna kreeg Jan nog 2 goede mogelijkheden en ook aanvoerder Maddi vd Aa kreeg een goede kans maar zijn lob ging over het doel.
Zonder grote problemen leek Reutum 2 de wedstrijd uit te spelen maar uit het niets wist het fysiek sterke Stevo de aansluitingstreffer te maken. Het a was het 10 minuten billen knijpen voor de Reutumse fans maar de overwinning werd over de streep getrokken. Al met al een verdiende overwinning en aanstaand weekend speelt Reutum 2 uit tegen PH 2 te Almelo.
Aanvang 10.00 uur, tot dan!

naar het overzicht