TVC 28 internationaal JO12 toernooi - VV Reutum
TVC 28 internationaal JO12 toernooi

21 oktober 2018   /      1 afbeelding(en)   /      21 oktober 2018

TUBBERGEN – Dinsdag 23 oktober houdt  TVC’28 op haar sportpark ‘De Grote Moat’ voor de twaalfde keer op rij het Internationaal D-junioren voetbaltoernooi waaraan Nederlandse en buitenlandse profclubs deelnemen. Diverse betaald voetbalorganisaties, te weten FC Twente, Pec Zwolle, de Graafschap en VVV-Venlo. Uit België is KV Mechelen de vaste deelnemer.

Doelstellingen
Belangrijke doelstellingen van het toernooi zijn het actief ondersteunen van de ontwikkeling van het jeugdvoetbal en het onderstrepen van de maatschappelijke positie van TVC’28 in Tubbergen. Daarom zal er, naast een eigen jeugdteam van TVC‘28 ook weer een gemeentelijk team (Team Tubbergen) deelnemen dat bestaat uit spelers van alle overige voetbalverenigingen uit de diverse kernen van de gemeente Tubbergen.
Om het krachtsverschil tussen de profclubs enerzijds en de twee lokale teams anderzijds niet te groot te laten zijn zullen de teams van TVC’28 en Team Tubbergen bestaan uit JO-13 junioren. Spelers die dus 1 jaar ouder zijn dan die van de profclubs
In het Team Tubbergen, met de trainers Wouter Sand en Thomas Wigger, spelen namens Reutum Tom Slaghekke, Kars Wilmink en Jesse Telgenhof Oude Koehorst. Tom, Kars en Jesse zijn  spelers van het in de competitie nog ongeslagen Reutum JO13-1.;
Het toernooi begint om 9.30 uur en de finale is om 15.00 uur.
Het programmaboekje is te vinden onder handige documenten op deze site.

naar het overzicht