1e kaartavond prooi voor Harry olde Loohuis en Raymond Deterink - VV Reutum
1e kaartavond prooi voor Harry olde Loohuis en Raymond Deterink

20 oktober 2018   /      1 afbeelding(en)   /      20 oktober 2018

De eerste kaartavond voor de bonakers en hartenjagers bij de vv Reutum zit er alweer op. Bij de Bonakers ging de eerste prijs naar Harry olde Loohuis. Hij kaartte in de 4 ronden van tien potjes 30 punten bijeen. Dat het spannend was deze eerste avond al bij de Bonakers blijkt wel uit het feit dat tussen de nummers 1 t/m 7 maar 10 punten verschil zit.. Nummer 2 ging naar Geesteren waar Frans Eerdman 27 kaartte. Derde met 25 punten werd de kaartkoning van afgelopen seizoen Gerrit Venhuis.

Bij het hartenjagen ging de eerste prijs naar Raymond Deterink. Hij vergaarde in 4 ronden van tien maar 85 punten bijeen. Nummer twee werd Jan Morskieft, hij kaartte 87 punten. Nummer drie werd Kevin Tulk met 93 punten. Al met al was het een gezellige avond met 2 goede winnaars. Alles is nog mogelijk tijdens de volgende kaartavonden. De  data voor de komende kaart-vrijdagavonden zijn:  9 november, 30 november, 14 december, 11 januari,  25 januari, 8 februari en 8 maart.

Noteer deze data dus direct in uw agenda. Aanvang 20.00 uur.

Noaberverenigingen.

Ook voor de noaberverenigingen geldt dit vaak als een leuke gezellige avond, dus schroom niet en kom langs op de Kottenbrei in Reutum.

naar het overzicht