nieuws   13 oktober 2018     1 foto
Reutum 2 verliest 2 punten in Saasveld


Reutum 2 mocht zondagochtend vroeg afreizen naar Saasveld. De ontmoeting stond om 09.00 uur gepland en zo geschiedde.
Het kunstgrasveld had in de vroege ochtend precies genoeg dauw opgevangen om de hakselploeg van Saasveldia 3 aan het werk te zetten. Man of bal het stekt niks, aai maar wat raakt.
Reutum 2 is gelukkig al bekend met dit feit en kon de benen aardig heel houden. Tot goed voetbal leidde het echter niet. Een goede kopkans voor Daan Wilmink en een afstandsschot van Mart Lammerink waren de wapenfeiten in de eerste helft. Het schot van Mart viel in de kruising waardoor Reutum 2 met een 0-1 voorsprong de rust op zocht.
Douwe Leferink was na een charge reeds gewisseld voor een weer fitte Luuk ter Haar.
Na rust werd Saasveldia wat sterker en rommelde Reutum maar wat aan. Er werd weinig weggegeven maar het bleef maar onrustig in balbezit.
De grootste kans kwam voor Jan Morskieft die na het omspelen van de keeper de lat wist te raken.
In de tegenstoot werd de grensrechter genegeerd maar Bas Lansink wist het 1 op 1 duel te winnen. De hoekschop hierna werd ongelukkig door een Reutum speler in eigen doel gewerkt. Luuk Mensink schoot de bal nog op de paal en broer Roel wist van dichtbij ook niet de keeper te verschalken.
Na 90 minuten was het eindsignaal daar en heeft Reutum 2 zichzelf te kort gedaan. Positief is wel dat het op Ferrie na, zonder botbreuken uit Saasveld is weten weg te komen.
Aankomende zondag is het rustdag voor Reutum 2 en op 28 oktober speelt het weer thuis tegen Stevo 4.
Allen tot dan!