Reutum 2 wint verdiend van TVC 4 - VV Reutum
Reutum 2 wint verdiend van TVC 4

08 oktober 2018   /      1 afbeelding(en)   /      08 oktober 2018

Reutum 2 is de competitie goed begonnen. Na drie wedstrijden spelen heeft de ploeg van trainers Rob Veelers, Raymond Deterink en Dennis Huiskes al 7 punten weten te verzamelen.
Afgelopen zondag kwam oude bekende TVC 4 op bezoek. Deze ploeg had de eerste twee wedstrijden weten te winnen. Een mooi affiche met fantastische omstandigheden.
Voor aanvang van de wedstrijd werd de jaarlijkse teamfoto gemaakt en voor de scheidsrechter was er een attentie om de arbitrage ook eens in het zonnetje te zetten.
Het begin van de wedstrijd kreeg Reutum veel ruimte in de opbouw, geduldig ging de bal rond en TVC werd een aantal keer gevaarlijk door middel van snelle uitbraken.
Na ongeveer 25 minuten spelen raakte Daan Wilmink de lat uit een goede voorzet van Douwe Leferink, de bal kwam terug in het veld en Rick Blokhuis kreeg een grote kans maar de keeper van TVC redde op zijn inzet. Aan de andere kant wist keeper Kevin Tulk tot tweemaal toe een van richting veranderd schot naast het doel te tikken. Vlak voor rust werd de doorgebroken Jan Morskieft neergehaald op het randje van het strafschopgebied. Deze vrije trap werd hard binnengeschoten door Maddi van der Aa.
Ruststand 1-0.
Na rust ging TVC meer druk zetten zonder dat het echt gevaarlijk werd. De verdediging van Reutum stond prima en kwam niet in de problemen. De  2-0 viel snel na een prima actie van Jan Morskieft die de inlopende Douwe Leferink op maat bediende en de bal verdween hoog in het net. Hierna werd de wedstrijd beslist na een makkelijk gegeven strafschop wegens hands. Maddi van der Aa schoot deze penalty feilloos binnen en de wedstrijd was gespeeld.
Beide ploegen kregen nog enkele kansen waarbij TVC nog de lat raakte. Keeper Kevin Tulk hield echter de nul en na 90 minuten spelen kon Reutum 2 de drie punten bijschrijven.
Aankomend weekend moet Reutum 2 vroeg uit de veren om de wedstrijd tegen Saasveldia te spelen. Aanvang 09.00 uur te Saasveld. Tot dan!

naar het overzicht