Scheidsrechters bedankt - VV Reutum
Scheidsrechters bedankt

06 oktober 2018   /      2 afbeelding(en)   /      06 oktober 2018

Vv Reutum heeft dit weekend in het kader van week van de scheidsrechter  ieder  thuisspelend team bij de junioren en senioren opgeroepen om een gebaar te maken en hun waardering voor het werk van de scheidsrechters te laten zien.
Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend dat er een scheidsrechter is, maar dat is beslist niet zo, je waardering uitspreken is het minste wat je kan doen voor deze ook bij vv Reutum  “schaarse” vrijwilliger.
Zaterdag werd  d.m.v. een kleine attentie, de vaste scheidsrechter van het G team,  Harry Olde Loohuis,  bedankt door de aanvoerder van dit team dat vorig jaar kampioen werd .
Ook bij Reutum 1 -  Losser 1 werd scheidsrechter Bloksma bedankt. Hij ontving uit handen van captain Jord van der Aa  een bos bloemen.
Natuurlijk worden alle (club) scheidsrechters bedankt die elke week de wedstrijden fluiten en het mede mogelijk maken dat zo veel voetball(st)ers wekelijks bij vv Reutum van het spelletje kunnen genieten.

naar het overzicht