Maandag 1 oktober: informatieavond over de Rinusapp - VV Reutum
Maandag 1 oktober: informatieavond over de Rinusapp

25 september 2018   /      1 afbeelding(en)   /      25 september 2018

Op maandag 1 oktober is er op de Kottenbrei  een informatieavond over de Rinusapp  voor (met name ) trainers en geïnteresseerde jeugdleiders.

Rinus is de app die ervoor kan zorgen dat iedere (beginnende) trainer een assistent trainer heeft.
Het seizoen is alweer een aantal weken bezig en eindelijk is er weer iets meer tijd beschikbaar om extra aandacht te geven aan de nieuwe trainers. De onervaren trainer die net voor een nieuwe groep staat of een ervaren trainer die opzoek is naar nieuwe oefenstof. De KNVB heeft een oplossing gevonden om deze trainers te ondersteunen met behulp van de nieuwe app: ‘Rinus’.
Tijdens deze avond zal een KNVB projectmedewerker vooral ingaan op training geven aan jeugdteams en geeft hij uitleg over  de mogelijkheden van Rinus, de online assistent-trainer voor elke jeugdtrainer https://www.knvb.nl/assist-trainers/rinus .

Het programma:

• 18:00 uur Inrichten van de ruimte samen met vrijwilligers van de vereniging
• 18:15 uur Ontvangst deelnemers / Trainer zet training alvast uit op het veld
• 18:30 uur Opening/inleiding
• 19:00 uur Praktijk
• 19:45 uur Pauze
• 20:00 uur Nabespreking praktijk
• 20:15 uur Overige mogelijkheden van Rinus bespreken
• 20:30 uur Door ontwikkelen van de jeugdopleiding?
• 20:50 uur Ondersteuningsmogelijkheden van de KNVB
• 21:00 uur Afsluiting

Alle deelnemers wordt gevraagd hun laptop, tablet of mobiele telefoon mee te nemen.
• Deelnemers die hun telefoon meenemen wordt gevraagd de app “Rinus” via de App-Store of Google Play te downloaden en te installeren. Dit is gratis!

Tot maandag 1 oktober.
KNVB en de Technische Jeugd Commissie  vv Reutum